Beginnen met het stylen van de kinderkamer

Okay het zwanger geworden is gelukt. Je bent nu al 20 weken zwanger. Nu begint het toch wel tijd te worden om de baby / kinderkamer aan te kleden. Je kunt hier maar beter vroeg mee beginnen. Dat zeg ik uit ervaring. Ik begon pas bij 30 weken en voelde me daar niet gemakkelijk bij. Natuurlijk komen er steeds meer nadrukkelijke zwangerschap verschijnselen. Mijn man is ook niet zo handig dus op dat vlak heb ik ook weinig hulp. En dan stress vanwege de deadline of in dit geval birth line.

Enfin, vandaag in dit eerste blog stukje ga ik je op weg helpen met een paar items die onmisbaar zijn in elke babykamer.

Allereerst een wieg. Een wieg is een van de meest essentiƫle kinderkamer meubels. Hier kunnen we niet over discussiƫren staat helemaal vast. Wieg en overige belangrijke babykamer meubels kocht ik hier. Dat is wat mij betreft aankoop nummer 1. Al maakt de volgorde natuurlijk niet echt uit. Wat betreft wiegen ben ik persoonlijk helemaal weg van Guum Barcelona. Wat een leuk merk, wat een leuke wiegjes zeg. De smetteloos wit variant heb ik aangeschaft maar naturel zou ook mooi staan hoor. Ben je meer van de Scandinavische merken probeer dan eens Leander.

Okay dames, we gaan verder kijken aankoop nummer twee. Dat is mijns inziens de commode. Ook hier is Leander een grote naam, maar ik ben voor Oliver Furniture in dit geval gegaan. Mijn zus ging voor Oeuf NYC. Ik moet zeggen ben een beetje jaloers op haar, want deze is ook wel heel leuk!

We hebben natuurlijk ook wel wat beddengoed nodig voor de wieg. Hier kocht ik leuk en hip baby beddengoed. Op dit vlak is vooral het Nederlandse merk Mies & Co heel sterk te noemen. Maar ook het Deense OYOY kon mij wel bekoren. Mijn zus ging voor Fabelab. Op dit vlak ben ik dan niet jaloers, ik vind OYOY en Mies & Co leuker. Maar dat is smaak.

Toen hadden we ook nog wat behang nodig want het was me allemaal een kale bedoening die kinderkamer. Ik heb hier gekozen voor het Zweedse merk genaamd Majvillan. Specifiek het sugar tree turquoise behang. Kostte me maar acht tientjes. Niet veel voor zo een uniek schitterend design behang.

Voor nu ga ik dit eerste deel van deze blog reeks afronden want ik krijg honger. Niet vergeten ik ben al 20 weken zwanger. Enfin, stay tuned voor meer kinderkamer interieur advies.

Geef een reactie